Başkan Özcan takır takır görevden alıyor

Başkan Özcan takır takır görevden alıyor
19.12.2021 - 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
3

Bolu Belediyesi’nde uzun yıllar İtfaiye Müdürü olarak görev yapan tecrübeli isim Mehmet Duman görevden alındı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın görevden alma hızına yetişilemiyor.

Bolu Belediyesi’nde görevden alma haberleri hız kesmeden devam ediyor. Daha önce Belediye Başkanı Tanju Özcan Destek Hizmetleri Müdürü Serkan Atalay’ı görevden almıştı. Bugün geç saatlerde Bolu kamuoyuna duyurduğumuz İmar Müdürü Sinan Pekcan’ın görevden alınma haberinin ardından yeni bir görevden alınma haberi daha geldi. Uzun yıllar Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürü olarak görev yapan tecrübeli isim Mehmet Duman görevinden el çektirildi.

YENİ İSİM BELLİ OLDU

Mehmet Duman’ın yerine gelecek ismin bir dönem Bolu dağı Alışveriş Merkezi’nde  Güvenlik Amiri olarak görev yapan Hüseyin Kazlı’nın olacağı öğrenildi.

BU NE HIZ BAŞKAN!

Bolu Belediyesi’nde istifalar ve görevden almalar tüm hızıyla devam ediyor. En son olarak Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürü olarak uzun yıllar görev yapan Mehmet Duman da görevinden el çektirildi. Kritik birimlerde uzun süre görev yapan idarecilerin görevinden uzaklaştırılması belediyede zafiyete yol açacağı düşünülüyor. Bolu Beleidye başkanı Tanju Özcan’ın yönetim anlayışı sebebiyle birbiri ardına yaşanan istifalar ve görev değişimleri Bolu halkındaki kaygıyı arttırıyor.

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN


Editör: E. Candan